Alla inlägg den 5 september 2009

Av Yvonne - 5 september 2009 20:26

Idag har vi firat makens faster, hon har tillbringat 90 år på den här planeten, lite imponerande tycker jag, bestämde för att det ska jag också göra, kan bli kul (ler). Men för att vara på den säkra sidan tänker jag fortsätta att leva här och nu, inte vänta.

För att kunna delta i firandet togs "The Car" ut på en dryg 50-milatur (råkade skriva 20 först), solen sken och jag älskar att åka bil i det vädret. Vi lever i ett vackert land, så säger jag var vi än är, men det är så sant.

Någonstans före Linköping fick vi sällskap av Corvette som gjorde allt för att hetsa till tävling bland alla lördagsbilister.

Såååååååå töntigt, halvgammal gråhårig och bitter, han fick fräsa iväg ensam i sin plastbil.

På hemvägen körde vi förbi ett par Volvo T-gul tror jag dom kallas, en av dom körde upp  och hetsade, lyckades också, felet var bara att han inte hängde med, ååååååååååååh så dåligt.

Volvo använder man ju när man ska packa in barn, hundar, kassar, ryggsäckar, mattor, hundburar och annat smått och gott, inte låtsas att man har en formel 1, heerre gud!!!!!

Jag har mao haft en bra och händelserik dag, förutom att jag inte vann 211 000 kr på Sommarkrysset, var det verkligen inte min tur nu?

Nästa helg åker vi till Höganäs och Sofiero, Mollberg Nyman och jag, Nyman är med som sällskapspojke.

- Felix & Carro, tack till er som åkte hem och släppte ut mina odjur, samt åt upp älgfärsbiffarna:-) så jag slapp.

- Tack älskling för en mysig dag, du är bäst!

- Evert, förlåt jag tror jag glömde krama dig hejdå, men det gör jag nu. Kram!!

- Maria, nästa gång får du följa med så vi får ses. Det var ett år sen sist. Kram till dig med.

Först en vacker bild från släktträffen, eller hur, och så sån där "före ovädretbild", på väg från Märsta, min bror sa att det var OK att vingla lite eftersom det var så vackert. Hmmmm






Ovido - Quiz & Flashcards