Alla inlägg den 30 juli 2009

Av Yvonne - 30 juli 2009 19:13

Idag var det shopping, svärmor och jag åkte till Enköping, lite snällare tempo än inne i storstan. Lyckades klämma in oss till urmakaren precis innan han skulle låsa för lunch, måste byta batterier på mannens klockor, just det klockor, han alternerar (fina ord jag kan, va) ibland. Efter det in på en liten mysig delikatessaffär där svärmor handlade present till blivande 80-åring och jag köpte kaffe och Åre-choklad. Sprang lite ut och in i affärer men hittade inget som passade förutom ett litet fat till mina dressingflaskor, kände mig nöjd, äntligen!!

Nymalet kaffe doftar, hela bilen stank, kaffesuget blev för stort så vi blev tvungna att fika vid världens minsta hamn, tror jag det kändes så iaf.

Sen blev jag omdirigerad till Bålsta för att köpa färg (till huset) och där gjorde jag ett litet fynd, hallmöbler i färgaffären!!!

En timme efter hemkomst upptäckte någon att det faktiskt var det, ett fynd alltså. Skönt att det äntligen finns något vettigt i hallen:-)

Idag blir det grillad lax, kokt färskpotatis och basilikaaioli, va' tror ni om det. Om jag har tur blir det lite vitt vin också.



Ovido - Quiz & Flashcards