Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Yvonne - 30 januari 2010 20:51

Så har jag kommit hem efter uppfödarmöte i Örebro, med bl.a en jätteintressant föreläsning om genitik och PRA av Tomas Bergström från SLU.

Om ni undrar vad jag har där att göra som inte är uppfödare så har jag inte något bra svar på det. Jo, det har jag förresten, det är så himla kul.  Någonstans i biblioteket finns det plats för lite mer lärdomar, stuvar om lite bara, får helt enkelt kasta ut lite onödigt vetande.

Fick lite aha-upplevelser, jag hade faktiskt tänkt åt rätt håll i några av mina funderingar, och då blev jag lite glad, kan än "so to speak".

Sen, ve och fasa upptäckte jag att tumnageln gått av, undrar var  jag gjorde det och när. Nåja, dagen är inte förstörd för det, jag tror att jag klarar mig igenom det här också.eller ...  

I Västerås slängde jag av Lotta, inte så där på en gång utan hon fick värma upp sin bil först. Jag är en storsint person jag (tror inte att uttrycket är riktigt korrekt att använda här, men erkänn att det ser snyggt ut). Sen tuffade jag hem till Skokloster, ordentligt efter hastighetsskyltarna. Jag vet det händer inte ofta, men ikväll var det halt, halt, halt och tro mig eller ej, men det snöade också.

Väl hemma tog jag mina änglar och gick en promenad, det doftar vinter och jag fick pulsa ut och hämta hund som tagit sig snö över huvudet. Ha ha, så himla skojsig jag är idag, nästan på gränsen till fånig. Bäst att sluta medan tid är.

Kram & tjingeling, ha en skön kväll   


Ovido - Quiz & Flashcards