Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Yvonne - 7 januari 2010 12:41

Ack ja, häromdagen var det då den lilla anden, och sen gick jag gå in som stödperson  till en husse med två hanhundar han inte riktigt hade kontroll på dom slogs ordentligt med varandra, husse i mitten förstås.

Alltså, jag frågade först om han ville ha hjälp, och det vill han ju så jag tog den ena och släpade över honom till andra sidan av vägen.

Nyman skuttade runt runt:

  Matte, matte ska´ru ha hjälp, ska jag ta honom i benet, det bakersta.

  Jag kan det matte, säg bara till (hopp, hopp, skutt, skutt)

  Suck!! (och häng med huvudet när matte säger nej)

Herregud, tänk vad fel ett hundägande kan bli när man inte ser till sig själv utan väljer en ras som är helt fel, dessa två uppfostrar sina snälla men totalmesiga hussar. säger som en väninna sa en gång, dom ska nog inte ens ha ett marsvin. Nåja, det blir inte mitt problem, för en av hundarna kom en gång farande nerför backen och skulle sätta mig och de mina på plats, trodde han, haa!!! Smärtsamt blev det, för själen alltså lite annorstädes också faktiskt (fina ord man slänger sig med, hoppas dom blir rätt också  )

Idag träffade jag på en tjej (i min ålder, tjej alltså) med en glad och slynglig flatte.

Dom tränade och hon undrade om jag kunde ställa upp som "elaka tanten" om den glada flatteflickan fick för sig att sticka.

Det kunde jag och det gjorde hon, smet alltså.


Ur flattedagboken den 6 januari 2010:

Jag menade inget illa, men jag skulle bara leka lite med killarna därborta, kommer strax viftade jag till matte!!!

Men isch, så pinsamt det blev, det stod någon i vägen så jag försökte springa om på ena sidan, men det gick inte... då tar vi  på andra då, usch, det gick inte heller, och nu börjar hon bete sig farligt också.

Vet ni, då anföll männskan, hon lät inte alls snäll, bäst att slänga sig på rygg snabbt som ögat.

Tack för hjälpen sa matte till den där, vadååå, såg hon inte hur jag blev behandlad. Kan vi skynda oss härifrån nu, tack så mycket.

Hälsningar en tilltufsad flattetjej


Jag har inte gett något nyårslöfte, det gör jag aldrig. Men.....man kanske inte skulle lägga sig i så mycket. Får se hur det går.

Vädrerleksrapporten idag, väldans varmt - 10 bara.

Tjingeling och ha det bra, nu ska jag bara ta en liten kortis med hundarna och då kan väl inget hända, eller?

  

Ovido - Quiz & Flashcards